Titulli Publikuar më Veprime
NJOFTIM PER FABRIZO POLIDORI 14-11-2017
NOTIFICA PER FABRIZIO POLIDORI 14-11-2017
NJOFTIM I SHOQERISE “ENARVI” sh.p.k 26-07-2017
NJOFTIMIN E SHOQERISE “ENJURGEN- 1” sh.p.k 26-07-2017
Afishim me Shpallje Aleksandra Salepi
Afishim me Shpallje Aleksandra Salepi
AFISHIM ME SHPALLJE ALEKSANDRA Aleksandra Salepi
Njoftojme shtetasin Aleksandra Salepi , ebija e Llazarit, banues ne lagjen "Deshmoret e Kombit", Pll 13, shk 3, Ap.4, Berat, se data e ardheshme e seances pergatitore eshte 09.12.2015 ora 11:00. Kjo shpallje afishohet ne kendin e njoftimeve prane Gjykates se rrethit Gjyqesor Berat dhe prane Bashkis Berat. Ky njoftim qendron i afishuar jo me pak se 20 dite. Me kalimin e ketij afatit kjo shpallje quhet e komunikuar Mosardhja shkakton gjykim ne mungese Berat me 14.11.2016
Afishim me shpallje BASHKISE BERAT
AFISHIM ME SHPALLJE EKLEVA PRIFTI
<p>Njoftojme shtetasin Ekleva Prifti , e bija e Petros , banues ne fshatin Sheq i Madh , Fier ,<p> <p> se data e ardheshme e séances pergatitore eshte 09.12.2015_ ora _11.00<p> <p>Kjo shpallje afishohet ne kendin e njoftimeve prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Berat dhe prane Bashkis Fier </p> <p>Ky njoftim qendron I afishuar jo me pak se 20 dite </p> <p>Me kalimin e ketij afati kjo shpallja quhet e komunikuar</p> <p>Mosardhja shkakton gjykim ne mungese </p> <p>Berat me 14.11.2016 </p>
AFISHIM ME SHPALLJE NE KENDIN E NJOFTIMEVE NE GJYKATEN E RRETHIT BERAT
Afishim me shpallje Shoqërisë “ALEURO -TRANS” sh.p.k