Titulli Publikuar më Veprime
Shpallje Zamira Mesi 12-09-2019
Shpallje Zamira Mesi
Shpallje Shefqet Hyseni 12-09-2019
Shpallje Shefqet Hyseni
Shpallje Nora Shestani 12-09-2019
Shpallje Nora Shestani
Shpallje Marije Nikolli 12-09-2019
Shpallje Marije Nikolli
Shpallje Lutfi Culi 12-09-2019
Shpallje Lutfi Culi
Shpallje Kole Bojaj etj 12-09-2019
Shpallje Kole Bojaj etj
Shpallje Gjykata e Rrethit Lezhe 12-09-2019
Shpallje Gjykata e Rrethit Lezhe
Shpallje Frrok Frroku 12-09-2019
Shpallje Frrok Frroku
Shpallje Drita Bori 12-09-2019
Shpallje Drita Bori
Njoftim per funksionimin dhe veprimtarin e gjykates 12-09-2019
Njoftim per funksionimin dhe veprimtarin e gjykates