Titulli Publikuar më Veprime
shpallje Vera Gjeka etj 07-03-2019
Shpallje vera Gjeka etj
Njoftim me shpallje Shoqeria Kapaj Kostruksion 07-03-2019
Njoftim me shpallje Shoqeria Kapaj Kostruksion
Njoftim me shpallje Markeda tudaj 07-03-2019
Njoftim me shpallje Markeda Tuda
Shpallje Ana Qosja etj 07-03-2019
Njoftim per shpallje Ana Qosja etj
Shpallje shtetasi Roland Domi 24-01-2019
Njoftim me shpallje per te palen e paditur Xhemal Xhepa 26-11-2018
Njoftim me shpallje per te palen e paditur Xhemal Xhepa
Njoftim me shpallje per palet e paditura Mehmet Kaja, Arton Kaja, Fotos Kaja 13-11-2018
Njoftim me shpallje per palet e paditura Mehmet Kaja, Arton Kaja, Fotos Kaja
Njoftim me shpallje per shtetasen Shege Kollcaku 06-11-2018
Njoftim me shpallje publike per shtetasin Vasil Bixhi dhe Arjan Bixhi