Title Published on Actions
SHPALLJE VALBONA IKONOMI 25/09/2020
SHPALLJE ENGJELL NEBIU,ETJ 25/09/2020
shpallje Rudina Xhafa 23/09/2020
shpallje vladimir selenica 23/09/2020
SHPALLJE BEDRI GOROVELLI 21/09/2020
shpallje Artan Shqevi,dhe Besnik Cenokacaj 21/09/2020
SHPALLJE MARIA SHIA 21/09/2020
SHPALLJE GEZIM TOPALLI 21/09/2020
SHPALLJE ALTIN LEZI 21/09/2020
shpallje palush ziu,etj 21/09/2020