Kordinatori per te drejten e informimit i Gjykates se Apelit Vlore:                         

 
FRIDA GANI                                                                                                               
 
 
email:ganifrida@yahoo.com                                                                                         
 email:frida.gani@gjykata.gov.al

 
Adresa:
Rruga "Transballkanike" ,pranë Zyrës së Punësimit Vlore

Orari:E hene - E enjte 10:00 - 16:00

 

Nënpunësi per marrëdhënie me publikun dhe median

 JONIDA MUSTA

 email:jonida.musta@gjykata.gov.al