Mirësevini në faqen zyrtare të Gjykatës së Apelit Tirane

 


 

Gjykata e Apelit Tirane deshiron qe nepermjet kesaj faqeje t'iu ofroje qytetareve nje informacion te detajuar mbi funksionimin dhe aktivitetin e ketij institucioni, sepse ne si gjykate e shikojme llogaridhenien ndaj qytetarit obligimin kryesor ne performancen tone.

Kjo faqe synon qe ta afroje trupen gjyqesore dhe administraten gjyqesore me publikun duke ofruar transparence, profesionalizem dhe besueshmeri.

Perditesimi i vazhdueshem me informacion i faqes zyrtare te Gjykates se Apelit Tirane eshte pjese e pandashme e procesit te rritjes se besimit te publikut ne sistemin gjyqesor.

 

Duke ju falenderuar per vemendjen!