Koordinatori për të Drejtën e Informimit i Gjykatës së Apelit për Krime të Rënda Tiranë:

 

 

Znj. Elisa Spahiu , me detyrëSpecialiste IT dhe Punonjëse për Marrëdhëniet me Publikun dhe Mediat pranë GJykatës së Apelit për Krime të Rënda

 

Email: Elisa.Spahiu@gjykata.gov.al

 

Cel : 00355 69 47 82 192

 

Adresa: Gjykata Apelit për Krime të Rënda

Rruga "Jordan Misja" nr.1; 1016

Tiranë

 

Orari: E Hënë  –  E Premte    08:00 - 16:00