Titulli Publikuar më Veprime
Shpallje vendimi Violand Bracellari 31-01-2020
Shpallje vendimi Enkela Novaku 31-01-2020
Shpallje vendimi Ilirjan Cifligu 31-01-2020
Shpallje vendimi Denis Berberi, Ilir Berberi 31-01-2020
Njoftim per vend te lire pune ne pozicionin 'shofer dhe mirembajtes' 16-08-2019
Njoftim per vend te lire pune ne pozicionin 'sanitare' 30-07-2019
Shpallje vendimi Xhoana Bollguri 25-06-2019
Shpallje vendimi Noldian Collaku 25-06-2019
Shpallje vendimi Elfrida Kita 25-06-2019
Shpallje vendimi Drita Cano 25-06-2019