Titulli Publikuar më Veprime
Sokol Copja dhe Euglend Godolja 09-07-2018
Antonino Crea 26-06-2018
Euglent Godolja Sokol Copja Njoftime. 21-06-2018
Njoftime te pandehurve.
Shpallje per njoftimin e te pandehurve Sokol Çopja dhe Euglent Godolja. 31-05-2018
Shkurtim - Vendimi qe i perket personave nen hetim: Andi TOMA, Dashamir XHIKA, Rexhep TARBA etj. 19-02-2018
Shkurtim - Vendimi qe i perket personave nen hetim: Andi TOMA, Dashamir XHIKA, Rexhep TARBA , Agron HYSI, Kujtim HYSI, Rezarta BOKCIU, Lek TUSHAJ, Astrit QAFA, Malvina KALLABAKU, Aferdita BASHA, Kastriot BRAHA.
Shpallje per vend te lire pune Specialist IT prane Gjykates se Apelit Durres 15-02-2018
Shpallje per vend te lire pune Specialist IT prane Gjykates se Apelit Durres
Njoftim per seancat gjyqesore dt 27.11.2017 24-11-2017
Informacion mbi shortin - Gjykata Apelit Durres
Programi i Transparencës